Дата розміщення: 30.04.2014

Річний звіт за 2013 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 23.07.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Надати згоду Приватному акцiонерному товариству "Сiльськогосподарська виробнича фiрма "Агротон" на звернення до Публiчного акцiонерного товариства "УКРКОМУНБАНК" з метою оформлення кредитної лiнiї для отримання коштiв в сумi 20 000 000 (двадцять мiльйонiв) гривень строком на 2 мiсяцi пiд 24% рiчних. 2. У забезпечення кредитних зобов'язань ПрАТ "Агротон" клопотати перед Приватним пiдприємством сiльськогосподарська виробнича фiрма "Агро" щодо передачi в iпотеку належного йому на правi власностi нежитлової будiвлi Бiлокуракинського елеватора, розташованого за адресою: Луганська область, Бiлокуракинський район, смт. Бiлокуракине, вул. Чапаєва, 238, з пiдписанням вiдповiдного договору iпотеки. 3. Право укладення i пiдписання кредитного договору, а також укладення i пiдписання додаткових угод до нього в майбутньому, договору iпотеки i договору страхування надати Генеральному директору ПрАТ "Агротон" Орловiй Ларисi Олександрiвнi з правом визначення умов кредитного договору та додаткових угод до нього, договору iпотеки i договору страхування на її власний розсуд. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 24.07.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Здiйснити продаж Приватним акцiонерним товариством "Сiльськогосподарська виробнича фiрма "АГРОТОН" (iдентифiкацiйний номер 30280120) частки в статутному капiталi Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "МАРКIВСЬКИЙ СИРЗАВОД" (iдентифiкацiйний номер 37779629) розмiром 100% статутного капiталу. 2. Укласти: договiр купiвлi-продажу частки в статутному капiталi Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "МАРКIВСЬКИЙ СИРЗАВОД" (iдентифiкацiйний номер 37779629) розмiром 100% статутного капiталу за цiною 1 150 000 (один мiльйон сто п'ятдесят тисяч) гривень. 3. Порядок розрахункiв за договором встановити наступний: повний розрахунок за договором проводиться в день пiдписання та нотарiального посвiдчення договору купiвлi-продажу частки в статутному капiталi Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "МАРКIВСЬКИЙ СИРЗАВОД". 4. Приватному акцiонерному товариству "Сiльськогосподарська виробнича фiрма "АГРОТОН" провести оплату 50% суми витрат на нотарiальнi послуги, пов'язанi з оформленням договору купiвлi-продажу частки в статутному капiталi Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "МАРКIВСЬКИЙ СИРЗАВОД". 5. Уповноважити виконуючу обов'язки генерального директора Приватного акцiонерного товариства "Сiльськогосподарська виробнича фiрма "АГРОТОН" Орлову Ларису Олександрiвну на укладення договору купiвлi-продажу частки в статутному капiталi Товариства з обмеженою вiдповiдальнiстю "МАРКIВСЬКИЙ СИРЗАВОД" з наданням їй права самостiйно визначати умови та порядок укладення договору купiвлi-продажу, окрiм тих, що вказанi в пунктах 2, 3 i 4 цього рiшення. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 07.08.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. ПРИЗНАЧИТИ ПУДИ Олега Семеновича, ревiзором ПрАТ "АГРОТОН" з 07.08.2013р. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.08.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Надати згоду на укладення Товариством Додаткового Договору про Довiрче Управлiння мiж АГРОТОН ПАБЛIК ЛIМIТЕД (надалi - "Емiтент"), ПРИВАТНИМ ПIДПРИЄМСТВОМ СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ВИРОБНИЧА ФIРМА "АГРО", ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "РОСIНКА-СТАР", ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЛIВIНГ", СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИМ ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ АГРОФIРМОЮ "НОВИЙ ШЛЯХ", СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИМ ТОВАРИСТВОМ з ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ШИЙКIВСЬКЕ", ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "АГРО-МЕТА", ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "АГРО-СВИНПРОМ", ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "АГРО-ЧОРНУХIНСЬКI КУРЧАТА", кожна з яких є юридичною особою, створеною за законодавством України (кожна така особа надалi - "Первинний Поручитель") та БI-ЕН-УАЙ МЕЛЛОН КОРПОРЕТ ТРАСТI СЕРВIСЕЗ ЛIМIТЕД , (надалi - "Довiрчий Управитель") (надалi - Додатковий Договiр) до Основного Договору про Довiрче Управлiння укладеного мiж Емiтентом, Первинними Поручителями, та Довiрчим Управителем 14 липня 2011 року (зi змiнами, що можуть перiодично вноситися) (надалi Основний Договiр про Довiрче Управлiння), щодо Облiгацiй на суму в 50 000 000 доларiв США зi ставкою доходностi в 12,5 процентiв, що пiдлягають погашенню у 2014 роцi (надалi - "Облiгацiї"), випущенi Емiтентом. 2. Надати повноваження Генеральному директору Товариства - Орловiй Ларисi Олександрiвнi або iншому належним чином уповноваженому представнику Товариства на остаточне погодження змiн до Основного Договору про Довiрче Управлiння i пiдписання Додаткового Договору, на пiдписання i надання iнших документiв i повiдомлень, що мають укладатися та/або надаватися Товариством у зв`язку з Додатковим Договором, а також вчинення будь- яких iнших дiй, якi є необхiдними для укладання та/або виконння Додаткового Договору. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 05.09.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Надати згоду Приватному акцiонерному товариству "Сiльськогосподарська виробнича фiрма "Агротон" на звернення до Публiчного акцiонерного товариства "Український комунальний банк" з метою пролонгацiї дiї кредитного договору № 636/13-ю вiд 25.07.2013 р. шляхом внесення змiн до пункту 1.1 вищезгаданого договору i викладенням його в наступнiй редакцiї: "Банк надає Позичальнику кредит на умовах вiдновлювальної кредитної лiнiї в межах встановленого лiмiту на строк до 01.12.2013 року зi сплатою 24% рiчних з метою оплати послуг та придбання посiвного матерiалу. Лiмiт встановлюється в розмiрi 20 000 000(двадцять мiльйонiв) гривень 00 копiйок. Цi умови дiють при укладеннi iпотечного договору не пiзнiше 26 липня 2013 року. 2. Уповноважити генерального директора ПрАТ "Агротон" Орлову Ларису Олександрiвну на укладення i пiдписання додаткової угоди до кредитного договору № 636/13-ю вiд 25.07.2013 р., укладеного мiж ПАТ "Укркомунбанк", як Банком, ПрАТ "Агротон", як Позичальником, та ПП СВФ "Агро", як Майновим поручителем. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 30.09.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Здiйснити купiвлю у Приватного пiдприємства сiльськогосподарської виробничої фiрми "Агро" наступного нерухомого майна: - комплексу МТФ № 4, який знаходиться за адресою: Луганська область, Новоайдарський район, с. Колядiвка, вул. Шевченко, 8/1 та складається з: корiвник, корiвник, кормоцех, вiсова за цiною 32687,20 (тридцять двi тисячi шiстсот вiсiмдесят сiм) гривень 20 копiйок з врахуванням ПДВ. - нежитлових будiвель току з огорожею, якi знаходяться за адресою: Луганська область, Новоайдарський район, с. Колядiвка, вул. Шкiльна, 13 та складаються з: зерносховище, зерносховище, зерносховище, кормоцех, мехтiк ЗАВ, мехтiк ЗАВ, сiносховище, мех.комплекс iз виробництва кормiв, побутове примiщення на току, автовагова, убиральня за цiною 100423,70 (сто тисяч чотириста двадцять три) гривень 70 копiйок з врахуванням ПДВ. 2. Укласти договори купiвлi-продажу нерухомого майна, вказаного в п. 1 цього рiшення, за загальною цiною 133 110,90 (сто тридцять три тисячi сто десять) гривень 90 копiйок, з врахуванням ПДВ. 3. Порядок розрахункiв за договорами купiвлi-продажу нерухомого майна встановити наступний: розрахунок за договорами здiйснюється протягом 30 днiв з моменту укладення даного договору купiвлi-продажу нерухомого майна. 4. Витрати по нотарiальному оформленню договорiв купiвлi-продажу нерухомого майна Продавець та Покупець сплачують порiвну. 5. Уповноважити на укладення та пiдписання договорiв купiвлi-продажу нерухомого майна генерального директора ПрАТ "Агротон" Орлову Ларису Олександрiвну та надати їй повноваження визначити умови вказаного договору за власним розсудом, окрiм вказаних в п.п. 1, 2 i 3 цього рiшення. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 14.10.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Надати згоду Приватному акцiонерому товариству "Сiльськогосподарська виробнича фiрма "Агротон" на укладення з Товариством з обмеженою вiдповiдальнiстю "Енергетична група Трейд" (м. Київ) договора постачання кукурудзи 3 класу в кiлькiстi 6336,00 тн на суму 6 969 600,00 (шiсть мiльйонiв дев'ятсот шiстдесят дев'ять тисяч шiстсот грн 00 коп) грн. 2. Уповноважити генерального директора Орлову Ларису Олександрiвну на власний розсуд визначати та змiнювати будь-якi умови договору. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 15.10.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Здiйснити купiвлю у СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЧОГО КООПЕРАТИВУ "УКРАЇНА" наступного нерухомого майна: - комплексу, який знаходиться за адресою: Луганська область, Старобiльський район, с. Пiдгорiвка, вул. Ленiна, будинок 175 А та складається з: - плотницької з прибудовою, лiт АI, а, загальною площею 159,2 кв.м.; - складу, лiт. Б, загальною площею 35,4 кв.м.; - пилорами з прибудовою, лiт. В, в, загальною площею 97,4 кв.м.; - кузнi, лiт. Г, загальною площею 55,7 кв.м.; - склад, лiт. д, загальною площею 127,5 кв.м.; - огорожi, 12 за цiною 44 000,00 (сорок чотири тисячi) гривень 00 копiйок, без ПДВ, - нежитлової будiвлi, яка знаходиться за адресою: Луганська область, Старобiльський район, с. Пiдгорiвка, вул. Чкалова, будинок 64; В та складається з: - майстернi з прибудовами, лiт. А1, а-1, а1, а2, загальною площею 826,9 кв.м.; - складу, лiт. Б, загальною площею 90,7 кв.м.; - ангару, лiт. В, загальною площею 187,7 кв.м.; - заправки, лiт. г, загальною площею 18,5 кв.м.; - уборної, лiт. У; - огорожi, лiт. 1-4 13; - водопроводу, лiт. 5; - ємкостей пiд ГСМ, лiт. 6-10; - заправочних колонок, лiт. 11 12 за цiною 67 700,00 (шiстдесят сiм тисяч сiмсот) гривень 00 копiйок, без ПДВ, - нежитлової будiвлi, контори, яка знаходиться за адресою: Луганська область, Старобiльський район, с. Пiдгорiвка, вул. Чкалова, будинок 126 Б та складається з: - будiвлi з майданчиком, лiт. А1, а, загальною площею 193,5 кв.м. за цiною 45 000,00 (сорок п'ять тисяч) гривень 00 копiйок, без ПДВ, 2. Укласти нотарiально договори купiвлi-продажу нерухомого майна, вказаного в п. 1 цього рiшення. 3. Порядок розрахункiв за договорами купiвлi-продажу нерухомого майна встановити наступний: розрахунок за договорами здiйснюється протягом 30 днiв з моменту укладення договорiв купiвлi-продажу нерухомого майна. 4. Витрати по нотарiальному оформленню договорiв купiвлi-продажу нерухомого майна сплачує Покупець. 5. Уповноважити на укладення та пiдписання договорiв купiвлi-продажу нерухомого майна генерального директора ПрАТ "Агротон" Орлову Ларису Олександрiвну та надати їй повноваження визначити умови вказаних договорiв за власним розсудом, окрiм вказаних в п.п. 1, 2 i 3 цього рiшення. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 18.11.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Надати згоду Приватному акцiонерному товариству "Сiльськогосподарська виробнича фiрма "Агротон" на укладення з Публiчним акцiонерним товариством "Аграрний фонд" (м. Київ) *договору поставки зерна врожаю 2014 року в кiлькостi 60000 (шiстдесят тисяч) тн за цiною 1841 (одна тисяч вiсiмсот сорок одна) гривня 00 копiйок за 1 тн, на загальну суму 110 460 000 (сто десять мiльйонiв чотириста шiстдесят тисяч) гривень 00 копiйок, в т.р. ПДВ, *договору застави зерна в забезпечення зобов'язань ПрАТ "Агротон" за договором поставки зерна врожаю 2014 року, *договору страхування майбутнього врожаю сiльськогосподарських культур, *договору страхування площ посiвiв озимих зернових сiльськогосподарських культур вiд сiльськогосподарських ризикiв на перiод перезимiвлi. 2. Уповноважити Лук'янова Iгоря Павловича (мiсце проживання якого: Луганська область, смт. Новоайдар. Вулиця Совєтська, будинок 73, паспорт ЕМ001780, виданий Новоайдарським РВ УМВС України в Луганськiй областi 22.12.1998 р.) укласти та пiдписати договiр поставки зерна врожаю 2014 року з ПАТ "Аграрний фонд", договiр застави зерна в забезпечення зобов'язань за договором поставки зерна врожаю 2014 року, договiр страхування майбутнього врожаю сiльськогосподарських культур, договiр страхування площ посiвiв озимих зернових сiльськогосподарських культур вiд сiльськогосподарських ризикiв на перiод перезимiвлi, з правом визначати та змiнювати на власний розсуд будь-якi умови згаданих договорiв. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 15.01.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Надати згоду Приватному акцiонерому товариству "Сiльськогосподарська виробнича фiрма "Агротон" на укладення з Товариством з обмеженою вiдповiдальнiстю "Торгiвельна компанiя "УРОЖАЙ" (м. Київ) договора постачання пшеницi 2 класу в кiлькiстi 1000,00 тн на суму 2 300 000,00 (два мiльйони триста тисяч грн 00 коп) грн. 2. Уповноважити генерального директора Лапту Тамару Михайлiвну на власний розсуд визначати та змiнювати будь-якi умови договору. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 14.03.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Здiйснити продаж будiвлi авто гаражу загальною площею 406,9 кв.м, що знаходиться за адресою: Луганська область, Мiловський район, с. Новострiльцiвка, вулиця Набережна, будинок 29а. 2. Укласти договiр купiвлi-продажу будiвлi авто гаражу, вказаного в п.1 цього рiшення, за балансовою вартiстю 28 468 (двадцять вiсiм тисяч чотириста шiстдесят вiсiм) гривень 26 копiйок. 3. Порядок розрахункiв за договором купiвлi-продажу встановити наступний: повний розрахунок за договором проводиться в день укладення договору купiвлi-продажу об'єкта нерухомостi. 4. Уповноважити на укладення i пiдписання договору купiвлi-продажу будiвлi авто гаражу генерального директора ПрАТ "Агротон" Лапту Тамару Михайлiвну, та надати їй повноваження визначати умови вказаного договору за власним розсудом, окрiм вказаних в п.п. 2 i 3 цього рiшення. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 19.03.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Здiйснити продаж на користь Фермерського господарства "Свистунiвське" нерухомого майна - комплексу, розташованого за адресою: Луганська область, Сватiвський район, с. Свистунiвка, вул. Жовтнева, будинок 50, та складається з: вiсової, споруди ЗАВ-25, споруди ЗАВ-20, критого току, зерносховища, сторожки. 2. Укласти договiр купiвлi-продажу нерухомого майна комплексу, вказаного в п. 1 цього рiшення, здiйснити за цiною 101 619,38 (сто одна тисяча шiстсот дев'ятнадцять) гривень 38 копiйок. 3. Порядок розрахункiв за договором купiвлi-продажу встановити наступний: повний розрахунок за договором здiйснюється в день укладання договору купiвлi-продажу нерухомого майна шляхом безготiвкового перерахунку на поточний рахунок ПрАТ "Агротон". 4. Нотарiальнi послуги по укладанню нотарiально посвiдченого договору та витрати по сплатi держмита покласти на ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ВИРОБНИЧА ФIРМА "АГРОТОН". 5. Уповноважити на укладення та пiдписання договору купiвлi-продажу нерухомого майна комплексу генерального директора ПрАТ "Агротон" Лапту Тамару Михайлiвну та надати їй повноваження визначати умови вказаного договору за власним розсудом, окрiм вказаних в п.п. 2 i 3 цього рiшення. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.03.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Затвердити Нову редакцiю Статуту ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ВИРОБНИЧА ФIРМА "АГРОТОН" у зв'язку зi змiною мiсцезнаходження акцiонера ТОВ "ЛIВIНГ". Мiсцезнаходження акцiонера вважати: 91045, Україна, Луганська область, Ленiнський район, м. Луганськ, квартал 50 лєтiя Оборони Луганска, будинок 9 (згiдно договору оренди нежитлового примiщення б/н вiд 10.05.2011 року). 2. Уповноважити Жмурську Л.I. на виконання дiй, пов'язаних з внесенням змiн до Статуту ПрАТ "Агротон" у зв'язку зi змiною мiсцезнаходження акцiонера ТОВ "ЛIВIНГ" з видачею вiдповiдного доручення. 3. Контроль за виконанням залишити за генеральним директором ПрАТ "Агротон" Т.М. Лапта. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.03.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: Згiдно Статуту ПрАТ "Агротон", затвердженого рiшенням акцiонера № 56 вiд 26.09.2012 року та зареєстрованого державним реєстратором вiд 12.11.2012 року, номер запису 13821050023001061 Акцiонером ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "СIЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ВИРОБНИЧА ФIРМА "АГРОТОН" є: ТОВ "ЛIВIНГ", частка 100%, мiсцезнаходження: 91045, Україна, Луганська область, Ленiнський район, м. Луганськ, кв. 50 лєтiя Оборони Луганска, 9, у особi - Журавльов Юрiй Петрович. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 25.06.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. ОРЛОВУ Ларису Олександрiвну, заступника генерального директора з фiнансових питань ПрАТ СВФ "Агротон", з її згоди, з 08 липня 2013 р., призначити виконуючою обов'язки генерального директора Приватного акцiонерного товариства "Сiльськогосподарська виробнича фiрма "Агротон", зi всiма повноваженнями генерального директора згiдно статуту Товариства, а саме: *без довiреностi дiяти вiд iменi Товариства, в тому числi представляти його iнтереси, вчиняти правочини вiд iменi Товариства на суму, що не перевищує 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства, видавати накази та давати розпорядження, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства, дiяти вiд iменi Товариства в межах, встановлених Статутом Товариства, Положенням про Генерального директора i законом. 2. Оплату працi проводити згiдно штатному розкладу. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 25.03.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. Затвердити Звiт Генерального директора за результатами дiяльностi Товариства за 2012 рiк. 2. Затвердити Звiт ревiзора за результатами дiяльностi Товариства за 2012 рiк. 3. Затвердити рiчний звiт та баланс Товариства за 2012 рiк. Рiшення Акцiонер приймає одноосiбно, рiшення є повноважними i правомочними.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 02.08.2013
Кворум зборів** 100
Опис У товариства 1 акцiонер, що володiє 100% акцiй. Рiшення акцiонера оформленi письмово у формi рiшення. Прийнятi рiшення: 1. ЗВIЛЬНИТИ ЛАПТУ Тамару Михайлiвну, генерального директора ПрАТ "АГРОТОН", з 02 серпня 2013 року, за згодою сторiн, п. 1 ст. 36 КзпП України, дiю контракту припинити з 02 серпня 2013 року. 2. ПЕРЕВЕСТИ ОРЛОВУ Ларису Олександрiвну, заступника генерального директора з фiнансових питань ПрАТ "АГРОТОН", з 03 серпня 2013 року, з її згоди, постiйно, на посаду генерального директора ПрАТ "АГРОТОН" згiдно укладеному з нею контракту. 3. ЗВIЛЬНИТИ ОРЛОВУ Ларису Олександрiвну, ревiзора ПрАТ "АГРОТОН" з 02.08.2013р. Рiшення акцiонера складено у двох екземплярах, один з яких залишається у акцiонера, а iнший надається Державному реєстратору.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.